Alle gode ting er tre

Hallo, alle de fantastiske leserne til smo :* det er Helene som skriver for øyeblikket. Beklager for mine dårlige skriveferdigheter, men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er bedre enn Therese da ;)

Therese: Hold kjeft Helene, jeg er bedere enn deg <3 :))

Vell, Therese følte for å komme med en liten usann komentar der! Uansett, jeg og thessa er hos Silje for å gå vår daglige mosjonstur (det vil si ca 1-2 ganger i uka), men siden vi er så spreke og flinke har vi heller satt oss til rette i soffaen. Får ikke sett hverandre så ofte, siden jeg går på enn annen skole enn dem :( that sucks.. anyways, prøvde å skrive litt voksent, men suger egentlig i norsk, så therese får skrive litt mer siden hun er så glad i å skrive (not)

Heeeeeeeei :))

Da var det min tur til å skrive littegranne.. Siden Helene bruker en time på å skrive to setninger >(

Vell uansett..  Vi sitter nå å ser i gammle "mine venner" bøker, hvor vi satte inn et bile og skrev om oss selv, dere kjønner hva jeg mener :) vell.. Hva mere er det å si ? Jo.. Til helga skal vi på telt tur. Det blir morro. Vell det er ikke lange turen da. Det er i hagen til Silje.Hahahha..Så vi har laget en liste hver hvor det står:

  • Pledd
  • gooooooodis
  • ansikts maske
  • musikk
  • pc
  • osv

Så det blir morro.. Nå skal vi se på "Hellcats" på fem :) jippiiii... Så shallabais! :-P

(lovet helene å legge ut bilde av hennes drømme mann, så her er han:) 

 

 

 

 

Én kommentar

Thereser

31.aug.2011 kl.23:23

Vi hadde det morro idag -.- :P <3

Skriv en ny kommentar

hits