LENGE SIDEN..

Da var det på tide å legge ut et nytt innlegg. Liten stund siden sist, jeg har vært litt opptatt med å rydde i klesskapet mitt. Det tok SYKT lang tid, men nå er jeg endelig ferdig. Jeg har tilogmed sortert etter farge:)

På søndagen dro vi hjem fra campingen (endelig) , og med en gang vi kom hjem ble vi bedt på middag hos min bestevennine Helene. Det var kjempe morsomt. Jeg ble igjen der får å overnatte og senere på kvelden kom ei annen vennine av oss (Ingeborg) som også skulle ligge over. Vi hadde det virkelig kos. Vi var opp til kl. 05.30 hvis jeg husker riktig. Vi satt oppe å så på skrekk filmer. Vi startet med å se på de tre første saw filmene(grusome) så gikk vi over til en fin film får å roe oss ned litt, da så vi 17 again. Da den sluttet var vi fortsatt ikke trøtte så vi begynte å se på the grudge, eller hva den heter, det angret vi alle på, tror det er den verste filmen jeg har sett -.- Så vi endte opp med å  skru den av, å se på wild child istedet : D
Da vi våknet dro jeg og Ingeborg hjem, og senere møttes jeg og Helene på treningssenteret og tok en liten treningsøkt.

Onsdag var jeg og mamma i Oslo på shopping. Det var veldig gøy. Vi gikk i noen timer før vi satte oss på ''Fridays'' på Akerbrygge å spiste lunch . Når vi kom hjem dro jeg og Ingeborg på trening. Etter det begynte jeg å ta ut og rydde i skapet. Det tok evigheter. Ellers gjorde jeg ikke noe mer den dagen.

Idag har jeg ikke gjort en dritt. Det har regnet i hele dag, så jeg har ikke fått vært ute, så jeg har fortsatt på klesskap ryddinga. (IKKE GØY!) Legger ved noen bilder fra Osloturen.

Snakkes
-SMO

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits